top of page

nieuws

  • Facebook Social Icon
Women's Race

Starten met hardlopen in de lente? Dat kan vanaf 3 april op Papendal. 

Stap Vooruit start 3 april een nieuwe beginnersgroep. Enthousiaste startende hardlopers die onder deskundige en gepassioneerde leiding van trainster Rensina 10 weken werken aan conditie en de juiste hardlooptechniek, met als doel na deze weken een half uur hard te kunnen lopen. 

Ook lopers met ervaring zijn van harte welkom; onder begeleiding van ervaren trainers Jan of Has , met de gezelligheid van een groep werken aan je persoonlijke doel!

We trainen iedere woensdagavond op de atletiekbaan van sportcentrum Papendal; een mooie goed verlichte baan.

 

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op en we zien elkaar op de baan op Papendal!

stopwatch.jpg

Benieuwd van wie we onze perfecte looptechniek leren en wie ervoor zorgen dat we onze kilometers volhouden? Onze trainers stellen zich aan je voor!

Onze trainers stellen zich voor!

Met de juiste looptechniek wordt hardlopen een kunstje!

Om ieders looptechniek nog meer te verbeteren verzorgt trainer Has Kesra regelmatig een workshop. In een bosrijke omgeving werken aan landing, paslengte, zones, ademhaling en dat alles ondersteunt door beeld en geluid. Benieuwd hoe dat eruit ziet?

De atletiekbaan op Papendal is een van de beste banen in Europa!

Op het nationale sportcentrum Papendal ligt een van de beste atletiekbanen van Europa. Een blauwe baan met 1.001 foefjes. Atleten tot in China willen hier graag komen trainen.

 

Weinig sportvelden complexer dan een atletiekbaan, die ruimte moet bieden aan een breed spectrum van sportlui: werpers, springers, langeafstandlopers, sprinters, en soms ook de bestuurders van snelle rolstoelen, in de paralympische categorieën. Ieder van hen gebruikt een apart gedeelte van de ovale 400-meterbaan, die overal in orde moet zijn, zeker op de accommodatie van het nationale sportcentrum te Papendal, dat op deze septemberse dag ligt te baden in het ochtendlicht. Geen zuchtje wind die de karakteristieke rubbergeur van het kunststof doet vervliegen, nog eens extra uit de ondergrond dwarrelend door de warmte van de zon. Het is het ideale moment voor een intervalsessie van pak ’m beet tien keer een 400.

data36220774-81d929.jpg
training-voeten.jpg

Hardlopen voor iedereen

Wil je eens proberen hoe je het vindt om met ons mee te lopen? Train dan gratis een paar keer mee!

 

Wanneer: Elke woensdagavond 20:00 uur Waar: Atletiekbaan van Papendal Arnhem Info: facebook.com/stapvooruit - e-mail stapvooruit@outlook.com

 

In alle groepen is nog ruimte voor nieuwe leden. We hebben groepen op verschillende niveaus, met deskundige trainers. Dus wil je je techniek verbeteren, aan je snelheid werken of gezellig samen met anderen lopen op onze atletiekbaan? Je kunt gratis een paar keer meetrainen! Bepaal zelf je doel waar je naartoe wilt trainen in je eigen tempo

Contact

Mail ons: stapvooruit@outlook.com​
 

Trainingslocatie

 

Sportcentrum Papendal, Papendallaan Arnhem (atletiekbaan)

© 2023  Stap Vooruit

volg ons

online

Header met logo v1.jpg
bottom of page