top of page
Header met logo v1.jpg

Jan

jan website.jpg

"Goed trainen is echt maatwerk. Een goede en individuele begeleiding is dan ook essentieel"

jan

Jan loopt sinds de oprichting al bij Stap Vooruit. Toen Stap Vooruit op de baan in Papendal is gaan trainen is Jan ook gediplomeerd (KNAU) trainer geworden.

De trainingen van Jan staan voor de 'Stap Filosofie': er wordt altijd uitgegaan van het eigen, individuele trainingsniveau. Door elke loper als individu te zien, hanteert elke loper een individueel verantwoorde opbouw en kan iedereen maximale progressie behalen.

 

Daarnaast staat variatie centraal in de trainingen van Jan. Binnen de trainingen worden 'spelenderwijs' verschillende looptempo's aangeleerd. Ook wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van looptechniek.

Rensina2018v01.jpg

"Hardlopen moet vooral leuk zijn. Stel jezelf een doel en houd daarmee plezier in het lopen."

Rensina is sinds 5 jaar hardlooptrainer en in 2017 begonnen als trainer bij Stap Vooruit.  Op dit moment heeft ze de beginnersgroep van Stap onder haar hoede.

Met veel enthousiasme brengt ze haar passie voor het hardlopen over op de lopers. Veel aandacht voor techniek en natuurlijk een goede opbouw van de kilometers zijn belangrijke elementen in haar trainingen, maar net zo belangrijk vindt Rensina dat je plezier moet hebben in hardlopen.

rensina

has

Has is in 1992 begonnen met coaching en heeft in datzelfde jaar Stap Vooruit opgericht. Het coachen is Has zijn passie, hij werkt met atleten en triatleten van alle niveaus. De sleutel tot verbetering ligt in de training en het vermogen om consistent te blijven.

Has zijn coaching filosofie is om je training aan te passen aan je levensstijl , of je nu een recreant bent of een top sporter. Daarvoor ontwikkelt hij een tweerichtingsrelatie met een atleet, zodat hij volledig begrijpt waar hij / zij vandaan komt en waar hij /zij  naar toe wil.  Dit vanuit de gedachte dat de grootste uitdaging waar de meeste sporters mee te maken hebben het jongleren is met alle verplichtingen die het dagelijks leven mee zich meebrengt, in combinatie met het uitproberen van zinvolle trainingen.

Has heeft een wetenschappelijke benadering, en maakt daarvoor gebruik van instrumenten als video en trainingpeaks.

Has zijn motto is: je bent nooit te oud of te druk om je doelen te bereiken.

has foto nieuw.jpg
certified_coach_badge_1_positive_large.p

"Train smart, not hard"

Contact

Mail ons: stapvooruit@outlook.com​
 

Trainingslocatie

 

Sportcentrum Papendal, Papendallaan Arnhem (atletiekbaan)

© 2023- Stap Vooruit

bottom of page